i create people to burn in hell LOL



çocuğum olsun istiyorum, olsun, büyüsün, onu langırta götürüp elini masanın içine sokuyo diye onu azarlayasım var. amacım eğlendirmekken burnundan getiresim var, katil yetiştiresim var.


zeki olsun, zekasını daha çok karımdan alsın, ben ona psikopatlığı vereyim, ilk seri katilimizin babası olayım. cinayetlerini mınçıkayla işlesin, kaplumbağa michelangeloya vefa borcumu ödeyeyim. natural born killerstaki gibi bi aşkı olsun ama gay olsun, aşık olduğu kişi de bi medya maymunu olsun. bunların filmi çekilsin ve artık natural born killers en iyi aşk filmi olmasın, benim çocukla damatın/gelinin filmi olsun, adı da doğmak için ölenler falan olsun. 


çocuğumun adı da olmalı değil mi? kesinlikle tayyar olsun. tabanca kullanmayı bilmesin ama çok iyi ok atabilsin, arbaleti de karnını doyurabilcek kadar kullansın. tuzak kurup hayvan avlayabilsin, ekmek yapmayı bilsin, nohut ekmeği en güzel yaptığı ekmek olsun.


telli çalgılardan nefret etsin, harika yan flüt çalabilsin, freebird ün solosunu bile flütle atabilsin.


beş vakit namazdan üçünü kılsın ama ağlama duvarına gitmeyi de bedeni ve maddi koşulları el verirse ihmal etmesin. cumartesi günleri Meryem Ana da hac yapsın, her cumartesi değil, şubatın 29 çektiği yılların 23. haftasının cumartesi günleri.


ehliyeti a2 olsun, sürat teknesiyle spin atmasını bilsin, jetski ile kaybolmasın orda burda.


ben 60 yaşına gelince beni kılıçla öldürsün, mınçaka uçlarını da kulaklarıma soksun, cehennemde yanayım.

bu bardağı nerde bulcaz?

2 yorum:

buraya bakarlar