bir zamanlar asra manşettim, şimdi 11 puntoyum

kitap okumaya gittiğim orta dünyadan bu haftaki uykusuzu bitirip çıktım, çok kalabalıktı, kitabı açmadım bile.


ekildim, ekeni beklerken ayakkabılara baktım orda burda, yine berbat, adamlar beş senedir aynı şeyleri yapıp yapıp yeni sezon diye sürüyolar ortaya, büyük adam gibi ayakkabı giymeye başlarsam sebebi onlar olcak.


tatlı yemeye gittim, cheesecake salepte midem bulandı, 3 parça su böreğinden kazık yedim ama kitabımı okudum burda, kitap okurken şahit olduğum iki ibretlik konuşma;


"biz size onu hediye bıraktık, ihi eki kukara kukara." burda görgüsüz ve garip saçlı abla hesap gelen şu deri kaplı zımbırtıyı gösteriyo, oha dedim, verdiği bahşişi adamın boğazında bıraktı.


"ah hiç estetik değil bunlar, tüm iştahım kaçıyor, nasıl çay içiyorsunuz bunlardan?" burda konuşan uzun beyaz saçlı, kafasının tepesi kel, boynunda basın kartı var, muhtemelen eylemi çekmeye gelmiş birisi, yanında bi genç kız, sanırım kızı, bi de onun yaşında bi kadın, sanırım karısı var, gösterdiği şey ise klasik çay bardağı, sadece biraz daha büyük. umut sarıkaya daha bu hafta bozcaadaya yollamamış mıydı bu adamları? ne isim vermişti unuttum, kompetan değil de, öyle bi şey, Türkçe, unuttum valla, uykusuz yanımda değil, bakamam.


canım sıkıldı, traş olmaya gittim, sıra vardı, kedi gibi kalorifer kenarına pıstım, kitabımı okudum bi de postanın ilk sayfasına gözüm ilişti;








sıra bana gelirken "yalnız bir topal ne yaparsa onu yaptım, bir şarap açtım..." ile biten kısmı da okuyup kitabı kapattım, kazağımı çıkardım her yeri saç olmasın diye, berberin ellerine bıraktım kendimi. daha üç hafta önce traş olmuştum zati ama işte malum okulum. çok üzülürüm ben saçlarımı kestirirken, a ha sen saçına bile karışamıyon der makas sesleri bi de traş makinasının sesi ninni gibi gelir, uyurum, traş olurken uyurum evet, bu berberin nerelesin? nerde okuyosun? muhabbetlerini engelleyen doğal bi set oluyo, bu yüzden bi şey demiyorum uykuma, aramız iyi.

kardeşime gitar çalan adam heykeli ya da heykele benzer bi şey aldım,  temsili resim, bunun elektro gitar çalanı, bi de daha büyüğü;



hala boş zamanım vardı, bilgisayar oyunu oynamak istedi canım, en bi güzel internet kafeye gittim, istediğim oyun, star craft yoktu, laptopumu yanıma almadığıma lanet ettim, az internete girip ordan da çıktım, karnım çok aç değildi, çiğ köfte imdadıma yetişti, simit bi şeyinin vitrinindeki turta cezbetti beni, aldım, tadı berbattı.

okula geldim bla bla, kitap okudum, uyudum, işte bu da lanet bi cumartesiydi, wtf jews?

jethro tull konserinin vize haftama geldiğini de öğrendim, o kadar berbattı, firar edip gitçektim ben ona!

okuduğum kitabın adı TOL, harika bi kitap, okursanız olur. başlık ne alaka derseniz o da kitaptan.

6 yorum:

  1. sen orta dünyaya kitap okumak içln mi gidiyosun kuzum?

    YanıtlaSil
  2. sabah vakti boş olan tek yer orası değil mi isorak? hem kitap falan, belki ortama kabul edilirdim :( zxcvbnmnasdfgh

    YanıtlaSil
  3. Sana aristonun omuzdan sıyırmalı pelerinini giydirip oraya soksam yine ortama kabul edilmezsin. saçlara geeel, hem kıvırcık bari olmalısın.

    YanıtlaSil
  4. he kendine pay çıkar hemen, kıvırcıksın ya!

    YanıtlaSil
  5. ben de sabahtan araba pazarına gittiydim. "pazarda artis ne arar la" diyen amca yoktu :/

    YanıtlaSil
  6. o ünlü olunca ferrari mağzasında takılmaya başlamış.

    YanıtlaSil

buraya bakarlar