başım çok fena ağrıyo, içinde tümör varsa adını marla koymam tabi

bisikletimle mezarlığın yanından geçerken alkollü olmama aldırmadan ritüelimi gerçekleştirdim, bir fatihayı tüm ölmüşlerin ruhlarına bağışladım. acaba böyle genel dua geçerli bi tarz mıdır? bilmiyorum. ben kendimi rahatlatıyorum ya, o yeter. şimdi ben okuyorum, ben ölünce de bana okuyacaklar, ateşten kurtulup zemzemden ırmaklar akan cennete kavuşacağım, nah!


bisiklet sürmeyi 24 yaşındayken öğrendim, gülmeyin. bir kere öğretmeye çalışmışlardı, o demire bi düşmek düştüm ki bir daha bisiklet gördüğüm zaman bile kasıklarım ağırır oldu, daha sonra ihtiyaç oldu, eğlence lazımdı, eski takıntılarımı üstümden attığım bi sırada bisikleti de aradan çıkardım. goldwing motorum kadar olmasa da bisikletimi seviyorum ve hayır o daracık şortlardan giymiyorum.





virajı döndükten sonra hep istediğim sarı ceketin üzerimde nasıl duracağını düşündüm, içine siyah gömlek ve pembe kravat takacaktım, ciguli en sevdiğim sanatçı, kasabama da sık sık uğrar.


belediyeye girdim, mesai saatleri bitmeden imzaları atmak için. 8 tane palmiye daha ısmarlamıştım, onlar gelmiş, bu gece onları nereye ektirteceğimi düşüneceğim.

9 yorum:

  1. çok eğlencelisin =D

    YanıtlaSil
  2. ama başlık hiç eğlenceli değil. çabuk geçer inş. Allah korusun :(

    YanıtlaSil
  3. cevap yazmak vesilesiyle, farketmeden, hizmetçisi oldukları belediyeleri sahiplenen belediye başkanlarına karşı da garipli bi sanat yapmış olduğumu farkettiğimi belirtmek isterim.

    YanıtlaSil
  4. oyşh :S ben anlayamadım ama :S :(

    YanıtlaSil
  5. Bak söyledim tekrar söylüyorum ey 'Adsız' insan evladı, GO HOME!!!

    Topal Hayri'ye söyleyiversen de bizim bahçenin içini de ilaçlasın geçerken? He abi?

    YanıtlaSil
  6. zaten evimdeyim de sana ne oluyor anlamadım!!!!!!!
    blogları okuyup da yorum yapmak suç sayılır mı oldu artık?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  7. christine haydar mı ne varmış, a ha blogta kavga çıktı, buralar iyi hit yapar :)

    YanıtlaSil
  8. kavga var dediler geldik ! ne oluyor :D
    Bisiklet iyidir ekonomiktir de ama bizim şoförler eğlencesine bisikletlilerin üzerine kırmasalar, la bildiğin zevk haline getirmişler işi.-sosyal mesaj-

    YanıtlaSil
  9. seleleri kırılmasa bisiklet en güzel taşıt, bu durumda birinci tekne.

    YanıtlaSil

buraya bakarlar