oraburaşura

biizm evde bi masaüstü bilgisayar var, alındıından beri tam olarak düzgün çalışmadı, aldıımızda ladasamaraysa ben üzerine yaptığım eklentilerle onu mercedes c200 yapmış bulunuyorum ama hala zört hala zört, hiç kadir kıymet bilmiyo, elalemin bilgisayarları öyle mi? kardeşim abi ben de windows 7 istiyom dedi, torrenten buldum (uii orjinal kullanmıyorum evet, bille girsin) kurdum, bi afralar bilgisayarda çift ram takılı, birini görmemeler, oyun kurdurmamalar falan, çok yavşak bişi, her yıl da bi yerleri yanıyo falan, dertliyim ondan ötrü.


ttnet yağmurda giden kasaba netine çözüm buldu sonunda, kablolara muşamba doladıklarından şüphe ediyorum. 


vanilyalı puro aldım, sigarayı uzun zaman evvel bırakmış biri olarak, 2 haftadır tek tük tüklettim ama onlar sayılmaz, ağır geldi ya, ucunu kopardım daha sonra yine iççem :)


bence yağmur güzel bişi ama kamptan önce kalan 15 günde eğlenmemiz lazım, avşaya gitmemiz için yağmur bize fırsat vermeli.


ankara bence özlenmeyen bi yer, hiç ankarada bulunmamışım gibi geliyor.


gece gece bişiler zörtletem dedim de bence sıkıcı bi yazı bu. ok. kib.

7 yorum:

  1. keşke mersedes ce200 alsaydın baştan.

    YanıtlaSil
  2. o zamanlar mercedes c200 yoktu işte :/ yeni egsoz çıkmış dediler koştum aldım, motor dediler aldım, ne günler gördüm ben tehey, kardeşim çeksin ben anlamam :)

    YanıtlaSil
  3. ben toplama almıştım, tık demedi maşallah. Gerçi anakartı yaktım ama o sayılmaz. Kelime doğrulatma çıkıyo, sarhoşken yazmıyoruz yorum alla alla ya.. porpo diye bi kelime yazmamı istiyo yorum sayfan.. ömür törpüsü

    YanıtlaSil
  4. 54üncü izleyenine bi ödül koymuştun sanki sen? o benim.
    asdfgh

    YanıtlaSil
  5. @ gasilhane Porpo en asil duyguların adı.
    @çit yemek yeter işte :)

    YanıtlaSil
  6. bende bilgisayirmla pek iyi degilim en iyisi olsun dedik aldik ama en yavas calisma özelligine sahip bide windows 7 yi yukledim (senin gibi orjinal olmayandan ) durmadan uyari veriyor deli olucam :)
    ankara özlem mi yaa gunler gecmek bilmiyor ahh ahh bi kavussam vatana diye diye ...

    YanıtlaSil
  7. sen özle tabiki :) ya benim laptopumda gayet düzgün çalışıyo, masaüstünde bi sakatlık var ondan gibi.

    YanıtlaSil

buraya bakarlar