piknik falan hem de 10 erkek bi arada

Aceleyle çıktık okuldan, geç kalkmam yüzünden :) mogan gölünün kenarına gittik, yediklerim içtiklerim baa kalsın. kahvaltı yaptık, kart oynamalar, badminton çadır topuna vurmayı becerememeler, uzun eşek derken kalkmaya karar verdik, tabi bu kadar kısa sürmedi bahsettiğim kısım, 8 saat falan oturduk, belki daha fazla. Uzun eşekte çevre tribine maruz kaldık, çok ses çıkarıyomuşuz, güvenliğe şikayet ettiler, izlerken izliyolardı hatta gülüyolardı bilem. Dönerken oğuzhana şu göle girersen sana 200 lira dedim (devamlı saçma işlere vercek 200 lira bulundurmam, hafiften biriktirdim bi para var (: ), daha önce elbiseleriyle duşa sokma maceramız falan var, ufak bi karşılığa, yüzme bilmiyo bu oğuzhan, tamam girerim dedi. Diğer arkadaşlara da söyledik, giremez girer derken, oğuzhan ne kadar gircem dedi, ben dedim boynuna kadar, başkalarının bakması hoşuma gitmez dedi, ben baktım bu ciddiye alıyo, başımıza bi iş gelcek, güvenlik görevlileri falan gelse sonumuz karokol olabilir, bu okula hiç hoş intiba bırakmaz caydım ben yok olmaz diye, diğerleri biz de 30 verelim, 20 verelim falan dediler, mebla oldu 400 lira, oğuzhan aha gircem falan diyo, ben dedim yokum, başımıza iş açmayalım. Ona çözüm olarak yanımızdaki yüzücü arkadaşın korumalını sundular, koluna eşofmanı bağlarız falan, dedim pis mikrop kapar sınavlar var, Gökhan diyo bana verin 10 m yüzüp gelem, ona cesaret edemiyoruz, biliyoruz yüzer.
isorak lan ölcen salak diyo, hadi o bişi diil, karakolda sürtçez falan. abdul para insana neler yaptırıyo gibi ibretlik bi şeyler söyledi. oğuzhan ölürsem paramı tabuta koymazsanız şerefsizsiniz diyo, ne bok yicekse orda. sonra deniz baykal geldi, oğuzhan suya girsin ben gölü geçerim dedi. Kapattık bu iddia mevzuunu gidiyoz, bi köprü gördük altında su var, köprü 4 m yükseklinde falan, Gökhan dedi buradan 100 liraya atlarım, dedik malmısın çakılcan çamura vazgeçirdik, eşeğin aklına karpuz kabuunu sokan lanet bendim, oğuzhan hala başımızın etini yiyiodu, ileride şu enterasan su çarpışan arabalarının havuzunu gördüm, dedim buna gir benden 10 lira işler, herkes de verir, 100 e tamamladık parayı, oğuzhan gitti havuzun kenarına, biz isorak, Orhan karşıdan izliyoruz, diğerleri yanında, videoya alıyolar, bu biraz tırsmış önce girmem falan, sonra para tatlı tabi, daldı havuza, biz kahkahalarla eşlik ediyorıuz, yanımızdan geçen herkes durdu, oğuzhanı izliyo, bu kafasını sokuyo suya, garip hareketler yapıyo, bi amca yaklaştı onlara, eyvah dedim yaşlı tribi yicekler, “ne yapıyonuz la burada, burada yüzmek yasak” demiş, oğuzhan çıktı havuzdan, diğerleri yanımıza geldi hemen, bizim ufak oğuzhan uzaktan belediye havuzlarına giren Çingen çocuklarını andırıyodu, tşörtünü çıkardı, polar zımbırtısını giydi, cebinde telefonu kalmış o da bozuldu afgsaqfgdsg. Başka arkadaşın yanında getirdi kapriyle deiştirdi altındaki, biz hala gülüyoruz, paraları verdik, bu eheee nasıl da karlı iş yaptım laflarında biz diyoruz çgh bokuna 20 lira verdik bunun 10da 1i eğlenmedik, çok yaşa oğuzhan. Anlatırken komik olmadı ama, videoyu da koycam, enes hala yollamadı bana, yollasın gelcek hemen.
bi fotograf koyem şimdilik dedim, sadece erkeklerin piknik yaptıı, yok arkadaş ya, 10 sap biraraya gelip daha önce hiç piknik yapmamış sanırım.

7 yorum:

  1. arkadaş orada yüzemez bence zaten, yüzerse 10 kayme de benden =)

    YanıtlaSil
  2. ohoo, biz öğrenci halimizle 400 çıkartıyosak, senin 500 e tamamlaman lazım bu parayı aS:F

    YanıtlaSil
  3. tamam gökhan da katılsın biz onu 500 yaparız =) ama pikniğe gelip görmemiz lazım.

    YanıtlaSil
  4. o sizin hakkınız zati, gelin 12 erkek oluruz, 6 ya 6 maç çıkar, piknik sonrası halısahaya.

    YanıtlaSil
  5. ben diyorum bu çocuk mal die dinleyen kim...

    YanıtlaSil
  6. ben yürekten iman ediyorum fikrine.

    YanıtlaSil
  7. ama çok iidi oozhan ya o olmasa piknik bq gibiydi ya bkm ye bile 30 lira bayılıp bunun onda biri gülemedm yaa sudan çıkmış sıçan gibi gezerken minnacık çocuun teki de ordan bende gircem die baarıodu kim bilir annesi nasıl avutmuştr çocuu ^^ gatay

    YanıtlaSil

buraya bakarlar