devil may cry 4

ehende size oyun tanıtmak istiyorum, ne de beceririm ha!
dmc 4 var, 2 kardeşle oynuyosunuz, ilk nero denen veletle başlıyosunuz sonra dante ye geçiyosunuz, bunlar herkül gibi bişi tek farkları tanrı-insan kırması diil, şeytan-insan kırması, en baba iblisin veletleri. animesi bile var bu oyunun, orda iblis avlıyolar falan.
he şimdi oyun;
ilk başta bu elemanlar kardeş olduunu bilmiyo, sen nero ile danteyi yeniosun ki, heh iblis avcısı oldun şimdi gazan mubarek olsun diyolar sana. sora bi kaç enterasan bi bölüm var günleri alabiliyo, internetten bulun nasıl geçilceini oynarsanız, eşeklik edip inat etmeyin, benim gibi. (bakın eşeklikli şeyde virgülü nasıl kullandım), topladıın orb şeysilerinle kendine skill, ability falan alıyosun, kılıcına kuvvet, tabancana barut geliyo deişik deişik. işte sen kılıcınla parendeler atıyosun, pek fazla çeşit iblis yok oyunda fakat, öldürmesi çok zevkli böürlerinden kırmızı jöleler çıkıyo :)
dante geliyo 14. bölümde, daha bi ekşınlı, boylu poslu, endamlı, kılıç ustası, oyun danteden sonra kopamıcaınız bi hal alıyo, hemen şu koca, moruk adamı öldürsem de göndersem eşek cennetine iblislerin alayını diyosunuz, dantenin comboları daha müthiş, pandora kutusunu alınca roketatar, mitralyöz geliyo. sonra gılgamesh alıyosun, bi artistik hareketler yapmaya başlıyo görceksiniz, ben bitirdim bu oyunu, tüm özelliklerin en kralı açık, şimdi girip girip alt seviyelerde oynuyorum, zort diyorum canavarlar ölüyo, baştan başlatıyom, ezik halimle dövemediim canavarlarla dalga geçiyorum şimdi.
gerektirdii pc özellikleri: (benimkinde gayet iyi oynanıyo, bendeki özellikleri yazıyorm)
*2.16 çift çekirdek t3140 mı ne 1mb ön bellek
*3 gb ram
*1..3 ekran kartı, 1 i paylaşımlı
işte böle bişiler, sanırım pc game dergisine benden yazar olmaz, bi bokum anlatmadım oyunla ilgili, hani bunun cart curt sistemiyle hazırlanan grafik bilmem neleri lafları falan?

2 yorum:

  1. zort diyorum canavarlar ölüyo, baştan başlatıyom, ezik halimle dövemediim canavarlarla dalga geçiyorum şimdi.
    bura fena olmuş..tam senlik

    YanıtlaSil

buraya bakarlar