bakın nasıl saçmalıcam şimdi

torrentten dosya iniyo ya, onun hızının bi artıp bi azalması var ne muhteşem bişi, yaşadığımı hissediyorum, mesela ben de bi dosya indirmeye başlıyorum kardeşim zört zart bişiler indirirken, böyle internet kilitleniveriyo, sanki kocaman bi ordu bizim ufak birliğimizi kuşatmış gibi oluyo. tek sözüm var o inen koskoca dosyalara; "lan 10 kb lık googleye mi gücünüz yetio,izin verin açılsın arada, 5 sn de google açılması da neymiş, helyeahh madafaka", sonu ağır mı oldu ne, neyse bundan sonra yapmazlar öle, yine yaparlarsa indirmeyi iptal ederim, güç bende diil mi arkadaş.
bu zeus etrafında toplaşan yavşak tanrılar da böle işte, bulutların üstünde zevkü sefa yapıyolar, sanki ufak plastik oyuncak askermiş gibi oynatıyolar insanlar canları sıkılınca, sonra sıkılıyo elinin tersinle pooooogggg yapıyo ve hades topluyo onları yerden, bence zeus, afrodit sıkılsın, hadese gün doğsun, zeus afrodit sıkılınca herkul doğmasın, zeus sıkılırken aynı zamanda civelek bi insan kadın da sıkılmasın, dünya herküle hazır değil.
dünya aslında hiç bişeye hazır değil, meteor çarpsa mesela, yere çarpmış domates gibi yarılmaz mı? o magma fışkırır yerlerden, yanarız alimallah.
magma fışkırınca bize kazık gibi giren iran, rusya doğalgazına gerek kalmaz, biz doğalgaz almayız, amerikanalrın mortgage krizi gibi rusların morçatı krizi olur, onlar da kasıp kavurur dünyayı, bu sefer ilk buhranda islandayı almadıına pişman olan fatih terim, emekli ikramiyesini de ekleyip rusyayı satın alır, beni de kürek mahkumlarını denetlemek için yetkili bi abi olarak atar.
kürek mahkumu şeyini ilk sefillerde okumuştum, duymuştumi buzullarla alakasını kuramamıştım, bu zamanda bile peder bey gemiyle ordan geççei zaman buz kıranlara ihtiyaç duyarken, mahkumların kürek çektiği gemiler acaba orda nasıl gidiyodud iye merak ediyodum, sonra öğrendim kürek mahkumları aslında madenlerde çalışıyomuş. beni aydınlatan dostoyevskiye şükranalrımı borç bilir, siz sevgili okuyuculara teşekkür ederim.
ps: google a kürek mahkumu yazdım gemili falan bişiler çıktı, aslında dostoyevski yanlış mı biliyodu acaba :/

6 yorum:

  1. lan 10 kb lık googleye mi gücünüz yetio,izin verin açılsın arada, 5 sn de google açılması da neymiş, helyeahh madafaka :D:D

    Çok güldüm :)

    YanıtlaSil
  2. mesela senin yoruma torpil yaptılar, 3 sn de reaksiyon gösterdi :)

    YanıtlaSil
  3. Sağolsunlar o zaman :)

    YanıtlaSil
  4. bilinç akışı deniyo sanırım bu torrent hızından dostoyevski olayına, ağzım açık okudum, süper ötesi muazzam-ül muhteşem olmuş kanki :)))

    YanıtlaSil
  5. + rep, teraziye tıkla ozman, bilinç sıçışı benimkisi :/

    YanıtlaSil
  6. ben bu yazıdan bi bok anlamadım aq. sanırım salakım.. öle gb fılan anlamam kı :/

    YanıtlaSil

buraya bakarlar