kutsalajanda

Ajandası olan insanlardan altı senedir sivil insan gördüğüm vakit duş alma ihtiyacı duyan biri olarak nefret ediyorum. Hangi ideolojiden ruh-i mücerret gibi fışkırdıklarını bilmiyorum ama miğdemi bulandırıyorsunuz. İki gün öncesi mide bulantımın zirve yaptığı gündü. İngilizce hocam belinde silahı çantasında sustalı bıçağı olan kutsal olmayan bir bakireydi. Dersinden kaçmak için sempozyum bahanesi şahaneydi. Asıl konu 'SEMPOZYUM' allahın (c.c) cezası sempozyum. İkincisi düzenleniyordu sempozyumun aralarda kahve vereceklerdi kuru pasta falan iyi gibi duruyodu.
Salona girdiğim vakit anladım ki hayatım hatasıyla karşı karşıyayım. Ajandalılardan biri adı Bengal olmayan bi kaplanın terör üzerindeki etkisini ve Hindistan'daki bir kaç çapulcuyla pkk arasındaki bağlantıyı anlattı. Olayı çözmüştü. İyi iş becerdin pislik herif.
Arkasından biri sigara tiryakisi biri de alkolik olmak üzere iki kişi çıkıp, sigara ve alkolün zararlarına değindiler ironi şöleniydi resmen. Salonda kimse uyumuyordu, herkesin böyle birşey istediği de aşikardı en güzel bölümüydü bu aptal bilgi yağmurunun. Fakat en güzel şeyler her zaman en kısa sürenler olmuştur.
Doğuş çayımı alıp kendime sigara molası verdim. Salona tekrar döndüğümde karşımda kitlelerin korkulu rüyası 'AJANDALI' vardı. Göz göze bakışma yarışması yapacaktım ki onun ne kadar yüce bir ruha sahip olduğunu farkettim. Derken şov başladı, ajandasının ona verdiği yetkiye dayanarak aklımızı başımızdan alıyordu. Bende bu okulun öğrencisiydim ama hiç bir sunumuma: AŞG-Güvenlik Bilimleri Fakültesi-Uluslararası Güvenlik Bölümü Öğrencisi yazmamıştım. Bunun iki sebebi vardı:1-O bölümün öğrencisi değildim,2-Ajandam yoktu.
Bu lanetlenmiş yaratık sunumunu ingilizce yaptı çok midem bulanmıştı, kustum.

3 yorum:

buraya bakarlar