bu ne?

nasıl içiyorlardı bu rakıyı dedi? elini kafasının arkasına dayadı, böyleydi galiba dedi, her şeyi filmlerdeki gibi olsun isteyen arkadaşım, halısı olmayan, koreli zevkine göre döşenmiş stüdyo dairenin salonumsu yerindeki tekli koltukta otururken. koltuklar bordo ve kremdi, zevkli biriydi sanırım koreli.
10 dan geriye doğru saydırdı emir'e, "10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 3 - 2 - 4 - 1 - 1 - 0" yarım bardak rakıyı fondipledi, az önce de 35lik votkanın dibini dikmişti kafaya, başıma dert açılmasından korkuyordum, hastane falan, ne zamandır hastaneye de gitmiyorum zati, sistemleri deyişmiş diye duydum, en son kocaman karnelerle gidip sıra falan alırdın. neyse rakıyı içince yemek masasının etrafında koşmaya başladı, bi çiğ köfteyi ağzına attıktan sonra, kanına daha iyi karışsınmış, filmlerde böyle bi şey gördüümü hatırlamıyorum, sanırım bulaşık yıkarken hayalinde çektiği filmden bi sahneydi, diğer bölümde de calgonla yıkadıı bulaşıklardan dolayı koreli ölüyodu, mülkilik ilkesine göre Türkiye'de yargılanıyorduk falan, ibne hemen beni de karıştırmıştı suça, oysa menemeni ben yaptım diye bulaşıkları o yıkayacaktı ama taksirle adam öldürmekle tehdit ediyodu beni.
emir rusça ve ingilizce karışık birileriyle konuşuyodu skype da, sanırım amacı webcamden nasiplenmekti, hacı sende club müzikleri ya da breakdance videosu var mı demişti, orda pakito var dedim, bob marleyi çok severim dedi, no woman no cry açtı, şarkıya eşlik ediyodu, telaffuzu gerçekten iyiydi.
rakı bardağım hala önümdeki sehpada duruyodu, çünkü rakı lanet bi şey, nasıl içiyolar lan onu filmlerde?

6 yorum:

  1. Koklayamıyorum bile. İçmeyi geçtim..

    YanıtlaSil
  2. yok Can sirtaki mirtaki hikaye, ne varsa rus votkasında var.

    YanıtlaSil
  3. koreli zevki. merak :)

    YanıtlaSil
  4. hikaye ya bu, aslında yok öyle bi şey, yani koltuklarda krem yok asdfghjf sadece bordo, salonu eşyalı şekilde kiralanmış ev, yemek masası var 8 kişilik ama evde 1 kişi kalıyo.

    YanıtlaSil
  5. rakı iyidir, güzeldir, candır...

    YanıtlaSil
  6. Viski - soda - rock'n roll

    YanıtlaSil

buraya bakarlar