beylik laflar, saçmalamaca, gece gece

"Kadın kadın olacak be, seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek. Parayla pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dediğiyle , sınırlamayacak. Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla... Bileceksin ki evde ‘O’ kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana..."


bu google docsta tee ne zaman kaydettiğim bi yazının sonu, niye kaydetmişim acaba o yazıyı, iki sayfa boyunca Tanrının bile verirken tereddüt edeceği şeyleri kadından bekleyen biri yazmış. mesela;


"Rahat olacaksın yanında, çok konuşmayacak, beynini didiklemeyecek küçük kurtçuklarla. Sıradan ve kabullenir yaşamanın ne demek olduğunu sindirmiş olacak içine. "


bi bardak su içmeyeee, anamdan kalma gelinliğee razıysaaan gel benimleee.


"Marka düşkünü, moda düşkünü olmayacak kesinlikle...Takip edecek ancak yakışanı seçecek. Sökük, paça boyu, fermuar dikmeyi bilecek, herseferinde terzi aranmayacak pırnık pırnık. Elinden her iş gelecek. Marifetlerini sadece seni elde ederken değil, seni elde tutarken de gösterecek ve tüm bunlar içinden gelecek içinden, göstermelik olmayacak. "


erkeğin görevi "mandalina soy" demek olacak bu ilişkide, bi de dikilcek yırtıklar yapmak.


"Onu bir kediyi sever gibi seveceksin yanıbaşında ve huzurla... Öyle ‘çağırdım, gelmedin, geç kaldın, aramadın, sormadın, kiminleydin, hesap ver’ yapmayacak. Sana yüreğiyle güvenecek, inançlarıyla sokulacak. Bilmem kimin sözüne aldırmayacak, asla arkadaşlarının arkasından konuşmayacak, hele küfür hiç etmeyecek. Sınırını zorlamayacak , salya sümük ağlamayacak, kıytırık nedenlerden hır gür çıkarmayacak. Sözü dinlenir, anlaşılır olacak. Bir hatayı allayıp pullayıp abartmayacak."



bu kısmını okurken de yazan acaba 16 yaşında mı yoksa can yücel gibi saçı sakalına karışmış, kimsesizlikten aşk uzmanı olmuş biri mi diye düşündüm. bu şekilde işte yazı, galiba tamamına burdan bakılıyo.


https://docs.google.com/Doc?docid=0Aeb10rWaXmACZGd4emd0N2tfMGNrajhyM2hq&hl=en



6 yorum:

buraya bakarlar