evlenip de balayına gideceğ...


hani bi şeyi eleştiririz eleştiririz de sonra yapmak isteriz ya da yapmak zorunda kalırız, daha sonra onun için bi sürü laf söylediimiz insan o halde bizi görür, nası bi pişkinlik hissi kaplar bizi, yanındaki "eyvah boka bastım" duygusuyla birlikte. durun hemen heyecanlanmayın ne yaptı bu diye, sadece aklıma geldi bu şey. mesela ben teee ezelden beri msn şeysinde sadece "ahmet" yazan birisiyim, kendime hep sade insan olmayı yakıştırdım, ergenliğimin doruk yaptığı zamanlarda bile ahmetti o, kimseye atar yapamadım o iletiden, atar ne? çok kullanıyorum ben atarı. bazen tüm evrenin sırrını 3 kelimeyle anlatıını düşündüğüm cümlelere rastlardım, içim içimi yerdi onu yazmak için ama dur sen ahmetsin derdim. o bu değilde havalar da negzel, yazıyı toparlayamıyorum.

goodfellas izledik, godfatherdan daha iyi bi mafya filmi bence, scarface ile birleşip gta vice city i oluşturmuşlar sanırım. kahraman isimleri, ses tonları bunu gösteriyo. tanıtmıcam onu, çok kişi izlemiştir zaten.

zakk wylde ki o gitarı öttürür. 
http://irc.lv/video?id=umliBDH2nfWZ

ozzy osbourne budokan 2002 konserinin tamamını izleyen pişman olmaz.

18 yorum:

  1. benim de hala ismim yazar msnimde. gerçi msn açmayalı da yıllar oldu.

    YanıtlaSil
  2. Binalar scarfaceten krakter tasarımları godfellastan görevler godfatherdan mis

    YanıtlaSil
  3. hala vice city oynuyorum ben, o kadar mis :)

    YanıtlaSil
  4. Allah'ım şu oyunu bitirmeden ölmeyem dediğim oyundur. paten kayan balık etli bikinili sarışınların scarfacede de aynen olduğunu gördüğümde daha çok oynamak istemişimdir. lakin yazının üst kısmında paradoksal çok çelişkisel nesnelerin zihnimde ordan burdan çıkmasına yol açan kelimeler gördüm. cümle olup uzadılar. matriksin yazıları gibim oldular. çok korktum zira. zira mı? zira nedir?

    YanıtlaSil
  5. aklımı karıştırmasana, yeni uyandım asdfdg

    YanıtlaSil
  6. SOn gta da fena değil episodes from liberty city. nihayet tam istediğim gibi bi motorcu çetesi yapmışlar adamlar. ama benim favorim hep gta san andreas. o pis zenci süperdi. olm gta san andreas ve liberty city birleştirip yapsalar çok bomba bişi olur ama onada bilgisayar dayanmaz, çok zor kaldırır. olsun hayal kurmakta güzel bi gün yapcaklar biliorum. ama şimdilik diabloyu beklemekle meşgulüm.hadi 2013 çabuk gel. senelerdir 3ün çıkmasını bekliorum, umudumu yitirmedim. witch doctorı dört gözle bekliorum. ve evet konu oyun oldumu kendimi durduramıorum, süper oyun bilgim olduu içn değil, sevdiğim oyunları ölümüne sevdiğim için.

    YanıtlaSil
  7. diablo çıkmıcakmış deyola.

    YanıtlaSil
  8. yok öle 2013 te çıkcak ; http://www.youtube.com/watch?v=su33eKsAtPA cinematic i bile var olm. blizzard öle vurup kaçmaz o kadar hayranı olan bir oyunu yapmamazlık etmezler.

    YanıtlaSil
  9. önceliği starcrafta ve wow a verdiler. star craft biliosunz çıktı onun eklentileri fln olcak, wow un eklentileri vs. diablo yu soraya aldılar sadece.

    YanıtlaSil
  10. coin dungeon falan kasıyo beni artıkın, belki bahsettiim diablo bile değildir. :& en güzeli vice city :)

    YanıtlaSil
  11. buda beklediğim karakter witch doc. http://www.youtube.com/watch?v=wu3X25vm_Qo
    ben hep necro oynardım o olmicak galiba onun yerine bu olcak işte

    YanıtlaSil
  12. usahljkfskajdfh:) peki öle olsun. ya bende takıntı oldu çnkü senelerdir bekliorum bi kere oynama lazım. multiplayer olayına girmem ama oyunu bi bitirmem lazım.nese öle işte

    YanıtlaSil
  13. o linkleri youtubesi dns deiştirmesine rağmen açılmayan bana atıyosun :) keyfi gelince açılıyo youtube, ne hikmetse.

    YanıtlaSil
  14. aa üzüldüm:) hehe ktunnel den gir eğer merak ediosan

    YanıtlaSil
  15. role playing olarak devil may cry favorim benim.

    YanıtlaSil
  16. güzel sorcerer, yani sorcerer a benziyo.
    http://www.wallpaperez.net/wallpaper/games/Diablo-III-1663.jpg

    YanıtlaSil
  17. bu witch doctor işte:) bu arada male female yapmışlar female barbarian var çok güldüm. eşşek gibi bi kadın:D

    YanıtlaSil
  18. iskandinav gibi olaydı, devlet gibi kadın olurdu.

    YanıtlaSil

buraya bakarlar