kaynak sağlam

benim yüksek yerlerde tanıdıklarım var, TÜrkiye'yi 10 sene içinde radikal dinci tarafa çekip
ırak tarzı bir operasyonla temizleyip (ondan önce türk, kürt, ergenekoncu, dinci diye baya karıstıracaklar) sonra bor ile çalısan arabaları piyasaya sürecekler.

kaynak sağlam, yönetimden bir elemanın komşusu benim kankamın msn friend listinde.


çinlilere kiloyla sattığımız bor ve uranyumlardan yapılan füzeler üçüncü dünya savaşında bize atılcak, manavgattan sattığımız topraklara mason cocacola ülkesi kurulucak ve biz sizi kandırıyoduk oğlum dicekler sonunda.

(ilk paragrafı çarptım, evet benim yazdığımdan daha güzel)

9 yorum:

  1. keşke bunu bana sabah 06.24 de yapmasaydın. hiçbir şey anlamadım yarın bi daha okumam gerekiyo. şimdi ise yatağıma ulaşmalıyım.

    YanıtlaSil
  2. Bari "armagedon"u doğru yazsalarmış :)

    YanıtlaSil
  3. yönetimdeki elemanın komuşusu benim de dayıoğlunun kahvede ayar olduğu tayfanın beygir tiyoları aldığı şerefsizin yan dükkanındaki köfteci ahmetin köse çırağının motorunu gaftiden aldığı esrarcı çavaların içinden bilgi çıkartan kösetebek alinin vurulduğu tarlanın sahibinin salihlide zeytin sattığı magnezyum rıfatın efesde pipili adam heykelini bulan arkadaşı kemalin uzaktan büyük büyük teyzesinin kızının maden ocaklarında tek ayağı göçük altında kalan eski kocası kömür şerafettinin koltuk değneğini eski yazlık sinemanın sandalyelerinden yapan marangoz tacettin dir. çok severim Allah var adam harbi sanatkar.

    YanıtlaSil
  4. @zey0zey http://fizy.com/#s/102mc9

    @isorak cCc priapos cCc

    YanıtlaSil
  5. Süpanallah kardeşim ibretlik bi paylaşım:)

    YanıtlaSil
  6. Yunanistan hakkında da ders alınması gereken bi çok bilgi vardı da sunmadım.

    YanıtlaSil
  7. Allah allah diye saldırırım o vakit.

    O değil de kelime doğrulamayı kapatır mıısın artık. İllet ya. Sırf bu yüzden yazmıyom üşenip

    YanıtlaSil
  8. nasıl kapatıldığını araştırıp bulucam, demek benim blogumda da o salak şeyden var asdfgj ben de onu koyanlara kızıyodum :)

    YanıtlaSil

buraya bakarlar