5-7 nöbetçisiyim, hiç bir vukuat olmamıştır arz ederim!




04.45'te kaldırdılar beni, nöbetim var diye. oysaki ben negzel bana saldıran farelerle ilgili rüyamı görüyordum; uçan, kedi kadar büyük fareler. benden önceki nöbetçi geldi kaldırdı beni, zati uykum hafif odaya girdiği an kalktım, anında sövme moduna geçiyo insan öyle olunca, uykumu alamamışım ne yapıyım? (hangi akla hizmet 2 de uyumaya niyetlendiysem..) bir de bu erken başlayan günün sabahında 800 metre koşudan sınav var.(yazıyı yazarken vardı ama olmadı sadece halata çıkma neyin oldu kaldım zati ondan).
böyle bir başlangıç günün kötü geçmesi için yeterli bence, bugün pazartesi günüyse eğer hafta da kötü geçer.
nöbet yerime geçtim, hani huzurlu saba makamıyla okunan sabah ezanı varya hiç huzur vermiyor o anda, hem de yağmur ona eşlik ederken bilem. ben de kendime suni bir mutluluk aradım, camı açtım yağmur kokusunun toprak kokusuyla olan dansını ciğerlerimde devam ettirmek için, tan yeri ağırırken. yok ama olmadı, köpek gibi çatlayan baş ağrısına aspirin ne kadar etkiliyse bu da öyle oldu. bakın bunları kağıdıma yağmur kokusuyla birlikte karalıyorum hala olumlu bişi göremediniz.
artık güneş doğdu diyebiliriz, gökyüzü lacivertten maviye geçiyor. ben ikinci kahvemle birlikte ikinci çikolatamı da götürüyorum. (kalkınca bi snickers gitti, şimdi de mjoy) fakat bu afyon denen şey patlamadı hala. şarkı önermecemde ne önersem diye de düşünüyordum bir yandan ve sonunda Behind Blue Eyes - Limp Bizkite karar verdim, bilmiyorum dinleyen oldu mu.
güneş iyice yükseldi belki dünyaya 145677971. gülümseyişi. hakikatten bu güneş nasıl sıkılmıyo dünyadan, belki de sıkılıyordur bilmiyorum. ben henüz 19.5 yıldır bakıyorum buraya ve çok sıkıldım.
bu kadar yazdıktan sonra bu yazıyı niye yazdığımı düşündüm ve aklıma geldi hayattan zevk almanın bize bağlı olduğu şeklinde bi teması olcaktı. benim yaşadıklarımda romantiklerin hasta olucağı birçok şey vardı; saba makamında ezan, yağmur, yağmur kokusunun toprak kokusuyla karışması, karanlık, karanlığı yırtan güneş. oysa benim tek yaptığım sövmekti.

5 yorum:

  1. köpek gibi başağrısına aspirin:) napayım algıda seçicilik. uyandım ben de dün 4te, odadaki diğer arkadaşın alarmını kapatmayı düşünmüyor musun demesiyle. zaten sevmiyorum kadını iyice gıcık oldum. öff ne uyuz şey nöbet

    YanıtlaSil
  2. nöbetler berbattır, olmaması gerekir ama siz tutmalısınız ya gece hastalanırsa biri :)

    YanıtlaSil
  3. o zaman bu sana gelsin:

    Bir bakarsın oyuncağın kırılmış
    Arkadaşın sana küsmüş darılmış
    Kavga etmiş; kaşın, gözün yarılmış

    Yaşlı gözlerle bana gelip sakın üzülme yavrum
    Böyle büyür insanlar; ağlamak çare değil
    Zaman değirmenini durdurmak kolay değil

    Sendeki sen sana soru sorunca
    Bir masalda kurt kuzuyu kapınca
    Uçan balon ellerinden kaçınca

    Oyunlarda mızıkçılık olunca
    Terli terli soğuk suyu içince
    Hastalanıp yataklara düşünce

    Pırıl pırıl bir ilk bahar gününde
    İlk aşkının gerçeğinde düşünde
    Bir burukluk varsa eğer içinde

    Yaşadığın, gördüklerin dışında
    Mutluluğu kuytularda bulunca
    Oysa herkes başka başka olunca

    Yaşlı gözlerle bana gelip sakın üzülme oğlum
    Böyle büyür çocuklar; ağlamak çare değil
    Zaman değirmenini durdurmak kolay değil

    YanıtlaSil
  4. atladığın yer o saatte benimde nöbetim vardı hatırlıosan benim rüamıda eklemeni beklerdim...ve nöbette n smslerine cewap alamamanın nedenlerini yazsadın daha bunalım olurdu...ama ahmet kahin ya biri ranzadan düşerse die 5 senedir nöbet tutuyorum daha kimse dşmedi....o ilk ranzadan düşeni bulursam varrrrr yaaaa

    YanıtlaSil
  5. harbi, biri de ben hastayım diye bağırmadı 6 senedir tutuyorum üstelik :) sms mi ne smsi? uykuludum hatırlamıyorum, bunları da kağıda yazıp geçirdim buraya zati

    YanıtlaSil

buraya bakarlar