hayallarde yaşıyor bazı .......

dün yakın savunma dersindeyiz, hocamızın bi arkadaşı geldi salona o da eskiden okulda öğretim görevlisiymiş, siyasi tarih hocası. işte dedik fırsat bu ders kaynatılır, oturduk hemen adamın etrafına, çeşitli sorular yöneltildi, ergenokon bilmem ne neyse yanıtladı bunları.en sonunda;

"hocam ermeni tasarısı bugün oylancak ne düşünüyosunuz bu konu hakkında?" dedi.

işte hocanın cevabı;
"inşallah o tasarı geçer, Türkiye artık eski Türkiye değil, kimseye boyun eğcek durumu yok. Amerika bu Ermeni yasasını devamlı bize tehdit olarak kullanıyo, en ufak bişide direk bak geçiririm sinyalleri veriyo, eğer Amerika o tasarıyı geçirirse yaptığımız ticareti durdururuz, zaten Amerika ekonomik buhranlarda o da batıcak yakında, çatırdıyo. hem bize böyle yapması bizim alternatif müttefikler aramamıza sebep olucak. bu vizeler kalkıyo siz basit bir şey olarak görüyorsunuz ama beş yıl sonra Şam eyaletin adı altında Suriye, Bakü eyaleti adı altında Azerbeycan, Tiflis eyaleti adı altında Gürcistan, Erivan eyaleti adı altında Ermenistan, Musul eyaleti adı altında Irak bize bağlanıcak. Avrupa Birliğine girmeye çalışıyo gibi gözüküyoruz ama işin ası öyle değil. bakın Yunanistan battı onu kurtarsalar Portekiz ile İspanya ardında İngiltere, Fransa, Almanya batıyor gün gelicek gelin bizi kurtarın diyecekler."

sanırım polyannanın babası kim artık biliyorum.

3 yorum:

  1. o adamı geçen dağa kaldırdım oh ne güzel temiz hava dedi...

    YanıtlaSil
  2. Zati arkasından israil çıkan avrupa ve amerika kaynaklı firmaların tümüde batmış durumda, bill gates mikrosoftu sakıp sabancının torunlarına %51 hisseyle satmış durumda,doğan grubu da cnbc yi, abc yi satın aldı, beyaz şovdan sonra conan o'brien çıkcak artık kanal d de, colaturka da cocacoladan isim hakkını satın almış durumda,avrupada nestle gibim markalar bütün çikolata ve kahve fabrikalarını türk yatırımcılara satmış hatta şavrole, fort, kadillak gibi amerikan araba firmaları da mühendislerini işten kovup yerine odtü mezunlarını almış ki türklere yalakalık olsun, aselsan uçak, tank ve süpersonik başlıklı, uydu bile vurabilen füzeler üretiyo, aslında haarp bile türk icadı bi melet. hocam çok haklı.

    YanıtlaSil
  3. benim de bi osuruk kadar katkım yok bunlar tühler olsun bana

    YanıtlaSil

buraya bakarlar