başımdan geçen gizemli bi olay

saat 04.50 idi, birden kalkmam gerektiğini hissettim, daha ne olduğunu farketmeden, yatağımın ucundaki kağıtları elime almıştım. kalem aradım deli gibi, en son dolaptaki gömleğimin cebindeki pilot kalem aklıma geldi, aldım. bir şeyler karalıyordum fakat ne olduğundan haberim yoktu, sanki dışardan bi güç çiziktirtiyodu bunları bana, hiç iyi şeyler çıkmadı ortaya, 2 tane katil vardı; birisi, elinde balyoz ve çekiç olan korsan/madenci kırması bişi, öbürü ise motorlu testere ile birisini kesen bir melekti.


işte çizdiğim şeyler de burda;







hehe nasılda kandırık attım, en birinci ben oldum, kendime 100 herkese 0 puan. nöbete kaldırdılar beni yine, 05.10 da uyandırılması gerekenler vardı, onları uyandırdım, baktım yoklama kağıdı var boş duruyo arkası, bi de kalemim var elimde, bişiler çizem istedim ama bi boka benzemediler, gece vakti katil matil nerden geldi aklıma bilmiyorum (belki onu gizemli güçler şeyetmiştir (: )







4 yorum:

  1. Çok yaratıcı şeyler. Killer angel sanırım azrail oluyo bizzatihisinden. Atmosfer biraz daha kasvetli olmalı kanımca heralde yani galiba. Kutluyorum kanki :)

    YanıtlaSil
  2. yalaqnn söylüyorsun :) şike var ortamı biliyorsun zati :)

    YanıtlaSil
  3. manyak :) yazının birinci partını okuduktan sonra, "aametten uzak dursam daa ii" diyordum ki, iiki orada kesmemişim okumayı da ikinci partıda okumuşum :) deli manyak. bunla bişi yaparım ki ben.

    YanıtlaSil
  4. ecinnilere karıştım ben okucak hoca lazım çit :)

    YanıtlaSil

buraya bakarlar