son anayasa taslağı


aşağıda okucak olacağınız maddeler, bebek kafası'nın, uykusuzda yazdığı zımbırtıdan beğendiklerimden oluşmaktadır. ( copy-paste deil, alın teri. typo hataları vardı, düzelttim.)
madde 1: herhangi bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bişey anlatırken, onu dinlemekten ziyade, bitaz sonra anlatacağın konuyu düşünmek, bu düşüncenin coşkusuyla "lafını hemen bitirse de ben vursam davullara" diye kıpır kıpır huzursuzluk göstermek anayasal suçtur.
madde 3: başkent ankara'ya verdiği hasarla yetinmeyerek "fişi çekilmiş ankaraspor" vasıtasıyla tüm ülkeye zarar verne konusunda sınır tanımayan bay m.g. yi uzun bir dünya seyahatine zorlamak, diğer vatandaşlar için vazifedir.
madde 4: ya üniversitelere tüm öğrencilerin alınması ve ya türbanlılarla birlikte çakma sarışınların, askerden izinli gelmiş adam gibi aşırı kısa saçla gezen kısların ve postiş, kaynak vb. tıynetsizliklere yeltenenlerin de alınmaması konusunda ısrarlı davranmak anayasal sorumluluktur...
madde 6: "gelenekle modernizmi birleştirmek" bitsin... (bari lafı bitsin!)
madde 9: Türkiye Cumhuriyeti' nin başkenti kırıkkale değildir ve asla da olmayacaktır, bu yasa değiştirilemez.
madde 14: "beyaz eşya" kavramını irdelemek ve lütfen diğer renklere de bolca yer vermek estetik sorundur...
madde 18: "tutucu lolita" ile "hanım hanımcık" tabirinin aynı şey olup olmadığı gün aşırı tartışmak milli görevdir...
madde 20: yasama recep'e; yürütme tayyip'e; yargı ise erdoğana bağlıdır, aksi akla bile getirilemez...
madde 21: modadan cemil ipekçi, mizahtan salih memecan, müzikten adnan şenses sorumludur...
madde 23: hukuk karşısında herkes eşittir, hukukçular hariç... cübbeliler icraat düşmanıdır, cübbeli ahmet hariç... darbe teşebbüsü anayasal suçtur, teşebbüsü geçip darbeyi yapanlar hariç...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

buraya bakarlar