insan sosyal bir hayvandır

*saçma sapan insanlarla gezme bak, geziyorsun diye söylemiyorum, gezme.
-tamam ya, her şeyimi değiştiriyorum, alkol de içmiyorum artık.


çok kolay satmıştı arkadaşlarını, insan bi "öyle de deme." derdi en azından, hemen kabullendi onların saçmalıklarını, bir de diğer erdemli davranışından, alkolü bırakmasından söz etti. az bi zaman öncesini hatırlıyorum, votkanın kafasını ne güzel yaptığından bahsederdi, rakının etkisinin farklı olduğundan, onu başka dünyalara götürdüğünden.


ama şimdi öyle değildi, yanında çok ahlaklı, her hareketi tutarlı, bağrından nice yiğitlerin çıktığı anadolunun delikanlıları vardı. tek doğru tabii ki kendilerininkiydi ve onun eskiden gezdiği insanlar saçma sapandı, saçmaların arasından tutup çıkarmışlardı onu. şimdi yücelmenin, yüceltmenin vaktiydi.


önce dinlediği müzik değiştirilmeliydi, hatta çaldığı da, bass gitaristti bu çamurdan kurtardıkları adam, madem telli çalıyo, saz çalsındı, e bi Neşet Ertaş da açmak gerek şimdi. http://fizy.com/#s/1aieyv

bu tanık olduğum bi diyalog ve ardınan düşündürdükleriydi. herkesin birilerini kendine benzetmeye çalıştığı, diğerlerini kötü gördüğü bi yerdeyim ben. haliyle Neşet Ertaş'ı da ben sevmiyorum, çok ahlaklıları da.

5 yorum:

  1. aklıma dün gece geldi sormayı düşündüm sonra çekindim. nasıl gidiyor oralar diye, ne oldu ve ne bitiyor diye. şimdi sorsam olur mu?

    YanıtlaSil
  2. Eve gitmeyi, 3 haftanın geçmesini beklemekten başka yaptığım bi şey yok ki, haliyle boşum.

    YanıtlaSil
  3. sınavlar falan yok mu canım çalış onlara. sonra koşu falan kalma :)

    YanıtlaSil
  4. Koşmalıyı her gün çalışmama rağmen geçemeyebilirim, finallere de 2 hafta var daha.

    YanıtlaSil
  5. ohh rahatsın o zaman ama koşmak da lazım ben de göbek yapmaya doğru gidiyorum.

    YanıtlaSil

buraya bakarlar