Lanet olsun 14 Şubat yaklaşıyorrr...


Bu serzenişimin nedeni 14 şubata girerken sevgilimin olmaması falan değil diğer 14 şubatlardada olmamıştı alıştı bünyem kafama takmıyorum.fakat lanet pazarlama sektorunun reklamları dönmeye basladı televizyonlarda yok su kontore su kadar konusulcakmıs yok 14 subatta şanslı bilmam kaç çifte bişeyler iteliceklermiş falan akşamüstüde numberone altta geçen zıptırık haberlerde bi yığın ünlünün valentines day diye bi filmde oynucaı geçiodu.şimdi nolucak beyimiz 14 subat sabahı kalkıcak bi romen teyzeden gülünü alıcak sevdiceinin yanına gidicek ve bagyanın tüm gün artık kendisinin bi organı olmuşçasına taşıyacaı güller verilcek sevgililer günleri kutlanıcak.daha sonra büyük bi ihtimalle kahvaltı yapıcaklar bi kafede ki arkada bi yığın romantik şarkı çalıcak yaşar,kenan doğulu vs vs.sonra daha önceden biletleri alınmış olan valentines day adlı filme gidilcek.ahh durun hediyeleri unuttuk çiçekle birlikte hediyeler verilcek bu hediyelerin birininde çiftin orjinal!!! tarafından kalp şeklinde kutudaki kalp şeklindeki çikolatalar olması kuvvetle muhtemel.(tadları harika oluyo oraya laf yok).14 subatta sinema salonlarına tek gidenlere uzaylı gozuyle bakılıyo zati geçen yıl yes man e gitmiştim salonda tek olan tek bendim sanırım.çok dağıldı çookk ah çikolatalar siz karıştırdınız aklımı.filme girdi çiftimiz tabi film romantik şimdi bunlar öpüşüp koklaşmasa olmaz Allahın emri yapıcaklar bu işi onların hakkı dimi canım gençler sevgileler gününde romantizm yaşamalı.hadi çıkalım filmden çok iyiydi ayy canımm ne guzel aşk yaşıyolardı dimi muhabbetlerinide bitirdik.ortalıkta avalak avalak dolaşma kısmı oluyodu sanırım burda pek bilemedim ben onu şimdi.yemek falanda yiyiolar bu saatten sonra yapılanların bi özelliği olmuyo sadece elde taşınan o çiçekimsiler ve yemiycek kadar sabırlıysalar çikolatalar hatırlatıo sevgililer gününü. bu ergenlerimiz içindi.

bide ensesi kalın romantik kovboylar var bunlar sevdiceklerine çiçek alır ama orkide.çiçekleri bosuna taşıttırmazlar bunların arabaları vardır.kahvaltıya gene giderler ama en açık bufesinden en guzelinden olur bu muzikler yine romantiktir fakat yaşar deildir bu sefer amelie soundtrackları tadında muzklerdir anladınız siz onu.sonra yine filme gidilir buyuk ihtimalle.filmden sonrada özel kemancıların falan tutuldugu yemek kısmı geliyo.bundan sonrada sevgililer günü abimizin evinde kutlanmaya devam edilir. bunun şarabı var viskisi var .çikolatası var...


bu lanet sevgiler günü bu zırvayı sevgilisi varsa ne alsam ne etsek diye sevgilisi yksa yandık ya 14 subata sevgilisiz giriyoz diye umursayanlar oldugu sürece devam edicek haberiniz ola.

3 yorum:

  1. oldum olası mide bulandırıcı buldum, vıcık vıcık sevgililer gözümde hep nedense iki çift baştan aşağı zeytinyağına bulanmış birbirlerine sarılıp salak salak hareketler yaparken aklıma gelio, daha da ilerisi nedense birbirlerininm kusmıklarını da yiolar- bu neden böyle bilmiorum. nese kısacası iğrenç.valla şöle diim her sevgililer gününde sevgilim vardı, ama kutlamadık. kutlamaya çalışanlar oldu kibarlığımdan pek ses etmedim, ama ileriki zamanlarda bu hareketleri ayrılmamızda etken olmadı değil. ne o yaa napiim lan ben ölmüş çiçeği, gülmüş peeeeeehhh dötümümü siliim yapraklarıyla güzel koksun die. öff nese anladıın üzre karşıyım, sıkıntıdan okurken blogunu gördüm paylaşayım dedim.

    YanıtlaSil
  2. a ha çok sevindirikli oldum ben bu yazı okununca, demek ki bu blog boku bi işe yarıyo.

    YanıtlaSil
  3. Kıskanç kepo

    YanıtlaSil

buraya bakarlar