orada kasis var, görmeyen tosluyor

diğergam nasıl olunur bilmem, karın altında kalıp daha sonra açan kardelen olmak istemem, sonrasında kendimi feda ederek tohumlarımı asla etrafa saçmam. saçmam da saçma olur zaten. ne hare ne lale, bunlarla ilgilenmiyorum. son nefesimi zaten birilerine bir şey anlatarak harcamayacağım. kanaat önderliği neyse o da çok saçma bi müessese bu arada. 
"herkes neyin ne olduğunu biliyor." cümlesinde kaç zamir var?

neyse meditasyon iyi bir şey olabilir, ibadet etmek de iyi bir şeydir. tüm tanrılar birdir, arada tek bir fark vardır. kötü tanrı yoktur. hades de iyidir, loki de. hatta priapos dahi özünde iyidir. o normalde de kötü değil ya.

elinde günlerce ufak yeşil bir kitapla dolaşıp deliren bir kız tanıdım, son yediği şey istakozdu. normalleşmesi için ihtiyacı olan ise dinibütün katolik bir psikanalist.

son olarak devlet çok para harcıyor, çoğunu boşa harcıyor, hatta çoğunu cebe atıyor. o duvar yıkılırsa ölen çok olur. honolulu için kaygım sonsuz ve ona saygım yok.

bunların adı da içi boş, bu böyle biline.


1 yorum:

  1. neler hissettiğini anlamaya çalışmak, yazarken aklından geçenleri tahmin etmeye çalışmak ve her seferinde çok daha fazla tatlılık keşfetmek ne kadar güzel bir şey bilmiyorsun.

    YanıtlaSil

buraya bakarlar