Tatilin son sabahında uykusuzken


bi sürü planla geldim yine çanakkaleye, en azından yarısını yaparım diyodum ama yapabildiklerim belki 10 da 1i.tabi buna neden olan en büyük etken bana ilk tokadı atan son 22 km lik yolu 6 saatte almamı sağlayan kardı.aslında basından belliymiş ne bok bi tatil olcaı.eve kendimi attıktan sonra dışarıya ilk ayak basmam bakkala gitmek için 3 gun sonra oldu diğeri 5 gun sonra arkadasımla ufak bi gezinti içindi ama ne yapabilirdimki kar vardı,fırtına vardı.tabi evde pineklerken boş durmadım o sözlük senin vu sözlük benim hepsini okuyodum formspringi gördüm bu arada ona daldım böle dandik bişi gibi gelio ama ne kadar zamanımı çaldıgını şimdi farkettim.hıh diğer dışarı çıkmam 7 gün tek başıma kafa daıtmak amaçlıydı ve gayet başarılıydı seviyorum nede olsa tek tabanca olmayı.arada bi kaç kere daha takıldım eglendik!! falan ama öle eglendik işte.gitme vaki yaklaştıgında cuma günü valide sultan ve kız kardeşimle alışveriş yapmak işkencesine maruz kaldım onları eve yolladıktan sonra benim günümdü işte gene eglendirmiştim kendimi unutmuştum dertlerimi ve şimdi cumartesi gününün ilk ışıkları eşliğinde hoca ezanını okuyo ve ben uyucam kalkıcam lanet berbere gidip saç sakal neyin kestircem cunku kurallar!! boyle.sonra annem tatil suresince yapmayı unuttugunu iddia ettigi şeylerin hepsini yapıcak zorla bana yedirmeye çalısıcak ben de yicem cunku yemessem bi daha telefonda ağlıyo.en sonunda da otobusume binip başkentimize doğru yelken açıcam.


lannnn.durun bi dk tatilmde eğlenmeme vesile olanlara teşekkuru borc biliom haberiniz olsun dombili.nediyodumm.duocid.citlembik.bunak.lily. falanda filan bildiginiz sanal arkadasımdınız lan siz benim.neyse hala niye uyumuyorum onu dusunuyorum saat olmus 06.30.

2 yorum:

  1. o sabah evet başkente yolculuğa çıkmadan önceki son gecenin sabahı..bi daha ki tatile kadar fırsatım olmayacak dercesine pc başında sabaha kadar oturmanın bi kaç saatlik uykuyla geçiştirmeye çalışılması..otobüz servisine binip bi saat uyumak ve ykusuz olduğun halde soğuk şehire yaklaştığın için uyuyamamak...soğuk olduğu halde..

    YanıtlaSil
  2. ici kara, disi kara, adi kara bi sehir..
    okul okul dedigin nedir ki gulum, ankarada olmasaydi..

    YanıtlaSil

buraya bakarlar