Murphy Yasaları hemide örneklerle

  1. Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, ters gidecektir. flash forwardta görüyoruz bunu ne kadar ugrassada kahraman abimiz gelecek oluyo dunyada olucaklar deiştirilmiyo ister kader deyin ister bilmem ne kozmozu deyin.
  2. Bir şeyin birkaç şekilde ters gitme olasılığı varsa, hep en kötü sonuç doğuracak şekilde ters gidecektir. kapıyı açıcakken elinizde poşetler varsa anahtar herzaman poşetlerin oldugu taraftaki ceptedir.
  3. Bir şeyin ters gidebileceği olasılıkları engelleseniz bile, anında yeni bir olasılık ortaya çıkacaktır.deprem olduktan sonra evin üzerinize yıkılma olasılığını kendinizi evden dışarı atarak sağlarsınız fakat kafanıza moloz düşme olasılığı ortaya çıkar.
  4. Bir şeyin olma olasılığı, istenme olasılığı ile ters orantılıdır.bara gitmişssindir tanıdık kimsenin seni görmesini istemiyosundur anında orda bi kuzen bi emmioğlu bitiverir.
  5. Er ya da geç olası en kötü koşullar zincirlemesi vuku bulacaktır.Buna bişi bulamadım.
  6. Ne zaman bir şeyden vazgeçseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir.Ne zaman birinden telefon beklerken telefonun basında durdugunuz zaman suresince o telefon çalmaz baska bi işe koyuldugunuzda işinizi bölmek için en önemli noktasında çalıverir.
  7. Olmuyorsa zorlayın, kırılırsa zaten değişmesi gerekirdi.Bilgisayarınız ufak tefek hatalar veriyodur kasayı açarsınız ve kapattıgınızda bir daha hiç açılmaz cunku ekran kartı yanmıştır.
  8. Ne kadar beklersen bekle istenmediği zaman gelecektir.Satın almaktan istediginiz bi ürünü çok arayıp üretimden kalktıgını öğrenirsiniz onun yerine baska bi alternatifini alırsınız ve bi iki gün sonra sizin malzeme vitrinde görülür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

buraya bakarlar